Close

Plánované dopravní uzavírky – Českobrodská, Starodubečská, Městská, Netlucká

Plánované dopravní uzavírky Českobrodská, Starodubečská, Městská, Netlucká

Jak jsme avizovali na konci minulého roku, na jaře bude TSK pokračovat v opravách povrchů hlavních komunikací.

Jako první proběhne reklamační oprava ul. Městská v místě před bytovými domy Ekospol, v termínu 19.03.2018 – 29.03.2018. Objízdná trasa bude vedena ulicemi Kolocova, Starodubečská a U Starého splavu.

Pokračování souvislé údržby Starodubečské v úseku mezi Lipovým náměstím v Dubečku a úřadem MČ začne předběžně 10.4.2018 a potrvá cca 4 týdny. Uzavírka bude úplná, objízdné trasy pro MHD se teprve budou projednávat.

Následovat by měla souvislá údržba ul. Starodubečská a Netlucká od zdravotního střediska přes nám. U Lípy svobody až po most přes Říčanku. Termín této etapy zatím nebyl stanoven.

Dále upozorňujeme na dlouhodobou uzavírku ul. Českobrodská, která začíná 5.3.2018 etapou mezi Novou Dubčí a Běchovicemi, kdy bude pro automobily uzavřen úsek mezi Novou Dubčí a Běchovicemi. Na křižovatce v Nové Dubči (na příjezdu od Dubče) půjde odbočit pouze vlevo směrem na Dolní Počernice a na Pražský okruh. Na Běchovice a Újezd nad Lesy se bude muset z Dubče jet přes Koloděje.

Výluka MHD nebude (Českobrodská zůstane pro MHD průjezdná), ale je třeba počítat se zpožděními na lince 240 a 111 ráno od Koloděj, alespoň ze začátku platnosti dopravního opatření. Tato etapa potrvá cca do 30.6.2018, následující etapy ale potrvají až do konce léta 2019.

Zdroj: www.praha-dubec.cz

Napsat komentář